Логотип сайту

Що швидко приготувати з фаршу?

Что быстро приготовить из фарша?

Дивіться відео

Що швидко приготувати з фаршу?

М'ясо є не тільки смачним, але і необхідним для життєдіяльності людини продуктом завдяки вмісту в ньому тваринних жирів. Існує безліч страв і рецептів з м'ясом та субпродуктами, що не дає м'ясу приїстися і набриднути.

Одна з різновидів страв з м'яса - фарш. Він може бути різної жирності, мати різні склади, отже, відрізнятися поживною цінністю. Фарш є корисним стравою для тих, хто сидить на дієті за медичними показаннями, наприклад, у післяопераційний період. Маленьким дітям страви з фаршем теж будуть в самий раз, так як він має легку консистенцію, завдяки чому фарш зручно їсти і він легко перетравлюється.

Поговоримо про те, як можна швидко приготувати фарш, розглянемо різні рецепти.

Домашні котлети

Існує безліч рецептів приготування домашніх котлет, ми ж з вами розглянемо класичний.

Вам знадобляться:

  • 600 грам фаршу (свинина яловичина);
  • 1 цибулина;
  • 1 куряче яйце;
  • 150 грам білого хліба;
  • 150 мл молока;
  • 7 столових ложок борошна;
  • 3 столові ложки вершкового масла;
  • 3 столові ложки рослинної олії;
  • Сіль, перець.
  • Процес приготування:

  • Наріжте великими шматками білий хліб.
  • Дрібно наріжте луки обсмажте на суміші вершкового і рослинного масел, посоліть, поперчіть.
  • Дістаньте батон з молока, відіжміть його, додайте до нього смажену цибулю, м'ясний фарш, жовток, сіль і перець.
  • Ретельно перемішайте його і відбийте. Це допоможе вам зробити консистенцію фаршу більш однорідною і запобігти його разваливание під час смаження.
  • Яєчний білок влийте в чисту миску і збийте в міцну піну.
  • Додайте білок у фарш, ретельно перемішайте.
  • Сформуйте котлети і обваляйте їх у борошні.
  • Суміш вершкового і рослинного масел розігрійте на сковороді.
  • Викладіть котлети і обсмажте до рум'яного стану з обох сторін; Після цього влийте в сковороду трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності.
  • Готово!

    З фаршу Фрикадельки з грибами і горіхами

    Смачні та дієтичні фрикадельки з курячого або фаршу індички готують на пару.

    Вам знадобляться:

  • 500 грам фаршу індички або курки;
  • 50 грамів мигдалю і волоських горіхів;
  • 1 цибулина; 150 грам заморожених печериць;Фарш
  • Сіль, перець;
  • 40 мл оливкової олії.
  • Процес приготування:

  • На сковороду вилийте оливкову олію, викладіть дрібно порізану цибулю, обсмажте до золотистої скоринки.
  • До цибулі додайте заморожені печериці і смажте до готовності, поки не выкипет вода.
  • У блендері або кавомолці перетворіть горіхи в потрібного розміру крихту.
  • Викладіть м'ясний фарш в глибоку миску, додайте цибулю з грибами, горіхи, сіль, спеції.
  • Сформуйте маленькі їжачки і викладіть в пароварку. Готуйте в режимі "Пар" протягом 20 хвилин.
  • При подачі посипте кропом.
  • Готово!

    До цього блюда на додаток чудово підійдуть вершковий, грибний або брусничний соус.

    Спагетті Болоньєзе

    Класичне італійське блюдо зазнало невеликі зміни після своєї популяризації. У нашій країні рецепт спрощено до максимуму у зв'язку з тим, що досі проблематично в магазинах знайти безліч спецій і трав.

    Вам знадобиться:

  • 600 грам яловичого фаршу;Фарш
  • 3 стиглих помідора;
  • 50 г маслин без кісточок;
  • 1 цибулина; 3 головки часнику;
  • 100 грам твердого сиру;
  • Спагетті з твердих сортів пшениці;
  • Перець, сіль;
  • 40 мл оливкової масло.
  • Процес приготування:

  • Розігрійте на сковороді олію і додайте в нього дрібно нарізану цибулю.
  • На помідорах зробіть розрізи і опустіть в окріп, зніміть шкірку, решта розімніть виделкою. Дрібно поріжте маслини.Фарш
  • Після того як цибуля набуде золотистий відтінок, додайте помідори, маслини, сіль і спеції.
  • Хвилин через 10 гасіння з постійним помішуванням додати яловичий фарш і видавіть часник.
  • Перемішайте, закрийте кришкою, залиште на 15 хвилин тушкуватися на маленькому вогні, постійно помішуючи.
  • Відваріть макарони, остудіть їх.
  • Викладіть на тарілку, зверху покладіть готовий фарш і посипте сиром.
  • Готово!

    Як ви розумієте, можна і самому придумати безліч рецептів, орієнтуючись на Фаршвласний смак або смаки своєї сім'ї. Фарш готується швидко, і навряд чи ви зможете зіпсувати страву з ним.

    Існує два важливих правила при використанні фаршу:

  • Завжди використовуйте свіжий фарш;
  • Правильно підбирайте спеції.
  • Приємного апетиту!

    Також вам можуть бути цікаві ці статті:

  • Що приготувати з курячого фаршу
  • Як приготувати рис з фаршем
  • Що приготувати з індички
  • Додати коментар
    Ім'я:*
    Пошук по сайту