Логотип сайту

Як приготувати соте?

Как приготовить соте?

Соте - це смачне і корисне овочеве блюдо. Готувати його можна з різних овочів. Давайте дізнаємося, як приготувати соте.

Соте з баклажанів

Потрібно:

  • Два баклажана;
  • Один болгарський перець;
  • П'ять помідорів;
  • Три зубчики часнику;
  • Дві моркви;
  • Дві головки цибулі;
  • Базилік, кінза, петрушка;
  • Сіль і перець.
  • Спосіб приготування:

  • Помідори і баклажани нарізаємо кружечками.
  • Моркву натираємо на тертці.
  • Нарізаємо цибулю півкільцями.
  • Часник і зелень дуже дрібно рубаємо.
  • Обсмажуємо на сковороді баклажани.
  • У сотейнику обсмажуємо цибулю, додаємо моркву, приправляємо сіллю і смажимо сім хвилин.
  • Зверху викладаємо обсмажені баклажани.
  • На баклажани - помідори, їх також солимо і приправляємо перцем, додаємо часник.
  • Наступний ряд - це болгарський перець, нарізаний кільцями.
  • Таким чином продовжуємо укладати овочі шарами.
  • Останній ряд - це помідори.
  • Тушкуємо овочі півгодини.
  • Приготувавши соте з баклажанів, можна при подачі посипати його зеленню.

    Соте з кабачків

    Потрібно:

  • Помідори - 500 г;
  • Цукіні - 1 кг;
  • Овочевий бульйон - півсклянки;
  • Часник;
  • Цибуля - 1 штука;
  • Зелень і спеції.
  • Спосіб приготування:

  • Кабачки нарізати кубиками, цибулю - пір'ям.
  • Цукіні обсмажити, додати цибулю і обсмажувати ще одну хвилину.
  • Далі додати бульйон, сіль, перець і лавровий лист.
  • Гасити соте треба на великому вогні.
  • Помідори нарізати скибочками.
  • Часник подрібнити.
  • Коли вся рідина випарується, треба додати помідори і часник. Гасити дві хвилини.
  • Готове соте можна посипати зеленню.

    Якщо ви хочете приготувати соте в мультиварці, то можна зробити таке соте з кабачків, але інгредієнти при цьому не обсмажувати. Їх просто слід укласти шарами і згасити.

    Овочеве соте з квасолею

    Потрібно:

  • Триста грамів кабачків;
  • Сто п'ятдесят грамів моркви;
  • Сто п'ятдесят грамів цибулі;
  • Сто п'ятдесят грамів помідорів;
  • Сто грамів сушеної квасолі;
  • Сто п'ятдесят грамів перцю солодкого;
  • Рослинна олія;
  • Сіль і перець.
  • Спосіб приготування:

  • Квасолю необхідно попередньо замочити на кілька годин.
  • Потім відварити її майже до готовності.
  • Кубиками нарізати кабачок, моркву - кружальцями.
  • Квадратами слід нарізати болгарський перець.
  • Нарізати помідори часточками.
  • Цибулю нарізати соломкою і припустити на вогні.
  • У сотейник треба скласти кабачки, перець, морква, квасоля, цибуля, помідори. Все треба посолити і поперчити, додати трохи олії і води.
  • Потім довести соте до кипіння і тушкувати на середньому вогні півгодини.
  • Готову страву прикрасити зеленню.
  • Ще більше овочевих блюд ви можете знайти тут: Овочі.

    Додати коментар
    Ім'я:*
    Пошук по сайту