Логотип сайту

Як приготувати торт "Наполеон"?

Как приготовить торт

Дивіться відео

Як приготувати торт "Наполеон"?

Наполеон - торт, який володіє прекрасним смаком і дуже простий у приготуванні. Його під силу навіть новачкові. Для цього лише потрібно вивчити список необхідних інгредієнтів і інструкцію, де докладно розповідається, як приготувати торт Наполеон.

Необхідні інгредієнти для торта «Наполеон»

Перед тим як приготувати торт Наполеон в домашніх умовах за класичним рецептом, необхідно запастися цими інгредієнтами:

торт наполеон
  • маргарин - 1 пачка;
  • сметана - 1 склянка;
  • яйця - 2 шт.;
  • молоко - 0,5 мл;
  • борошно - 3 склянки;
  • масло вершкове - 300 г;
  • цукор - 1,5 склянки.
  • Як готувати торт «Наполеон»: інструкція

    Готується такий торт наступним чином:

  • Візьміть пачку масла і розтопіть в металевій мисці. Туди додайте 1 склянку борошна і все ретельно перемішайте віночком. У мисці повинно вийти рідкувате тісто.
  • Змішайте сметану з яйцями і ретельно збийте. Додайте туди 1,2 склянки борошна. Після чого у вас вийде друге тісто для «Наполеона». Його розділіть на 6 частин, кожну розкачати як можна тонше. Зверху змастіть всі коржі першим тестом. Складіть їх один на одного і скрутіть в рулет. Його покладіть в холодильник на 1 годину.торт наполеон
  • Розріжте рулет поперек на 18 частин. Розкачайте кожну з них тонко, а потім покладіть тарілку і обріжте по ній зайві шматочки (їх теж спечіть, вони необхідні для посипання), щоб полився круглий корж. Його перекладіть на деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин, щоб він трохи підрум'яниться. В цей час розкачайте ще один корж, потім випікати його і продовжуйте, поки не піде все тісто.
  • Почніть готувати крем. Дві ложки борошна змішайте з 1,5 склянками цукру і висипте все в кипляче молоко. Потрібно щоб маса загусла. Її потім залиште остигати, а потім додайте в неї збите масло і все ретельно перемішайте. Готовим кремом змастіть коржі по черзі, щоб повчився торт, його посипте крихтою з спечених шматочків тіста. Приберіть «Наполеон» в холодильник на 12 годин, а потім подавайте до столу.
  • Також ви можете спробувати спекти такий торт за рецептом, представленому в цій статті: Як спекти торт.

    Додати коментар
    Ім'я:*
    Пошук по сайту