Логотип сайту

Як зробити тонке тісто?

Как сделать тонкое тесто?

Тонке тісто часто використовується при приготуванні піци та інших страв. Існує багато рецептів того, як приготувати тонке тісто, у статті буде представлений один з них.

Як зробити тонке тісто для піци

Склад:

  • 3-4 ст. борошна
  • 1 ст. теплої кип'яченої води
  • 1 яйце
  • 1 пакетик сухих дріжджів Саф-момент
  • 1 ст. л. цукру
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1 ст. л. раст.масла
  • Приготування:

  • У склянку води висипати дріжджі, цукор і сіль, добре розмішати, залишити на 10 хвилин.
  • Борошно висипати гіркою на суху чисту поверхню столу. У гірці зробити з борошном поглиблення.
  • Обережно влити воду в муку.
  • Тепер замішуємо тісто. Щоб не прилипало до рук, потрібно перш рясно змазати їх олією, борошно можна підсипати стільки, скільки візьме тісто".
  • Тісто повинне вийти щільним і еластичним, не липнути до рук.
  • Тісто накрити паперовою серветкою і залишити в теплому місці на півгодини.
  • Коли мине півгодини, тісто треба розкачати в тонкий корж за допомогою качалки, перед цим поверхню столу потрібно посипати борошном.

    Інші рецепти того, як зробити тісто, ви можете знайти в статті Як зробити дріжджове тісто.

    Додати коментар
    Ім'я:*
    Пошук по сайту